Multimedia and Web design company, Bangalore
Google
web www.mediapulsetech.com
Outsource 2D / 3D animation, 3d modeling services from Bangalore based Company
Professional 3D walkthrough company
professional 3D Modeling company
animation, elearning , ecommerce company bangalore india
outsourcing advertising services from bangalore india
 
 
 

CMPT heeft een netwerk van Business Associates/ Channel Partners die delen dezelfde idealen en visie. Sommige van deze Associates omvatten:

Techmarq Consultancy biedt toegevoegde waarde IT-producten en diensten aan klanten in Europa door outsourcing naar India. Offshoring biedt aanzienlijke groeimogelijkheden voor het MKB door middel van lagere kosten en de focus op de kernactiviteiten, maar bevat ook inherente risico's als gevolg van culturele verschillen en communicatie en / of onvoldoende planning en het beheer van processen.

website: www.techmarq.eu
 
 
Avankia is een toonaangevende IT-oplossingen onderneming, met hoofdzetel in de VS, staan cliënt te verkennen beste praktijken en manieren om het oplossen van hun organisatie unieke uitdaging door haar expertise op het gebied van CRM en Technology Consulting voor SaaS en Web applicaties.
website: www.avankia.com
 
 

Samyukt Talenten levert technologische oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Samyukt Talenten zich inzet voor uitmuntendheid, en gelooft in een eerlijke en gedisciplineerde aanpak. Het team waarden zijn klanten en plaatst de behoeften van de klant voor alle andere vereisten

website: www.samyukttalents.com
 


Als u ook delen dezelfde idealen en visie als CMPT en op zoek naar de handen ineen met ons in Building Business, door wederzijds voordelige relatie, kunt u mailen naar associates@mediapulsetech.com of neem contact met ons op zijn vroegst.