Multimedia and Web design company, Bangalore
Google
web www.mediapulsetech.com
Outsource 2D / 3D animation, 3d modeling services from Bangalore based Company
Professional 3D walkthrough company
professional 3D Modeling company
outsourcing advertising services from bangalore india
   
General FAQ's
Internet FAQ's
 
Algemene FAQ'S
 
Wat voor soort ondersteuning en uitkering ontvang ik als ik mijn projecten uitbesteden aan CMPT?
CMPT heeft een jarenlange ervaring en bewezen expertise op het gebied van offshore-levering. Wij bieden zeer concurrerende tarieven en Quality Solutions. CMPT verbindt verschillende soorten projecten, variërend van eenvoudige tot complexe eisen van animaties. Wij beloven u van de beste economische waarde via onze offshore ontwikkeling Model.
   
Ik behoor tot een geheel andere cultuur en taal. Zal ik in staat om te communiceren met u effectief?
Communicatie is de kern van onze kracht. Al onze medewerkers zijn vloeiend in het Engels, en kunt u in elke fase van het project met hen communiceert gemakkelijk.
   
Wat zal mijn manier van communicatie?
U kunt contact met ons opnemen via telefoon. Daarnaast gebruiken we het internet aan haar maximale potentieel. U kunt chatten met ons via Yahoo chat, Skype of MSN. Wij zullen beschikbaar zijn voor online vergaderingen ook. En mails worden gecontroleerd vaker te houden nauwe communicatie met onze klanten via alle tijdzones.
   
Ik ben het uitbesteden van een ver land. Zult u mijn gegevens vertrouwelijk te houden?
Ja, wij zijn begaan met de veiligheid en vertrouwelijkheid van de informatie die u met ons deelt. Wij streven ernaar uw vooruitgang en succes en we weten dat hoe belangrijk is privacy en vertrouwelijkheid van informatie. We hebben een betrouwbare informatie-zekerheidsstelsel, met als enige doel om u een veilige outsourcing ervaring met maximale prestaties. Bovendien, al onze medewerkers zich inzetten om de vertrouwelijke informatie vertrouwelijk tijdens alle fasen van de projectontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens veilig in onze handen.
   
Wat zijn de processen die betrokken zijn bij uw oplossingen?

Zodra het project overgedragen aan onze handen, we passen het proces gedefinieerd in de internationale operatie. Onze productie-proces bestaat uit vier belangrijke stappen, zoals:

1. Pre - Project Analyse
2. Project Realisatie
3. Post Project Support
4. Aflevering

De Pre-Project Analyse bestaat uit Requirement Analysis Voorstel & Quotering, Klanten Goedkeuring en afgifte van arbeidsvergunningen Bestel met 50% van het overeengekomen bedrag van de klant. Hoewel het project is getting ontwikkeld, client kan houden interactie met ons creatieve team voortdurend. En toen we in alle grote werken, zoals video-opname, story board ontwerpen, karakter scheppen enz. In de Post Production fase wij verrijken de ontwikkelde project waardoor het met muziek en voice over.

  

 
Klik hier om meer te lezen...
Hoe kan ik mijn werk voor u?
Zoals de meeste van de projecten zijn web-gebaseerd, kunnen we gemakkelijk communiceren en bestanden via het internet. Kindly stuur ons een korte omschrijving of een document over uw project vereiste. Kunnen we de verdere besprekingen om vooruit te komen.
   
Krijg ik informatie over de verbetering van het arbeidsmilieu project?
Natuurlijk, in elke fase van het project zijn wij verplicht om u te informeren over de status en voortgang van het project.
   
Wat zal de wijze van levering?
Wij bieden online - levering module. We kunnen ook een koerier de laatste voltooide project, hetzij in een cd-of dvd-medium.
   
Wat zijn mijn betaling opties?
Onze voorkeur wijze van betaling Bank wire transfer.

 

TOPMultimedia FAQ'S

   
Waarom zou ik mijn uitbesteden Corporate Presentaties te CMPT?
CMPT heeft jarenlange ervaring met het hogere kwaliteitsnormen presentaties voor grote bedrijven in India en in het buitenland. En zakelijke presentaties zijn de nieuwe leeftijd bedrijfsprofielen die helpen in de communicatie wat de onderneming is. Meer dan dat de corporate presentaties die door ons team kunnen voldoen aan de verschillende behoeften van uw bedrijf. Het kan gebruikt worden als Bedrijfsprofiel, Marketing Tool, Brand Image Builder, tentoonstellingen, seminars, conferenties, offertes, enz.,
   
Kunt u mij complete presentatie monsters?
Wij bieden geen volledige presentatie monsters, aangezien de verdeling rechten behoren tot onze klanten. We kunnen alleen een deel van het monster voor herziening. Kijk dan op onze uitgebreide online vitrine gevuld met een grote verscheidenheid aan Presentatie monsters.
   
Gaat u met mijn ideeën in de presentatie?

Ja, natuurlijk. Wij zullen luisteren naar je scherp iedereen door het project. Immers jij bent de persoon die kent uw bedrijf goed. CMPT helpt u om uw ideeën in een betere vorm. In een andere woorden: we zullen verrijken uw ideeën met de technologie en verbeelding.

   
Wat zijn de toepassingen van multimedia?

Multimedia is breed scala van toepassingen. Het wordt gebruikt:

Voor het maken van Computer Based Training
Voor het maken van interactieve web inhoud bestaande uit geluids-en filmbestanden.
Voor het maken van multimedia presentatie voor marketing-en promotionele doeleinden.
Voor het maken van informatieve Kiosk enz.

TOPAnimatie
FAQ'S

   
Waarom moet ik flash animaties?
Flash-animaties hebben een breed scala van gebruik. Het kan worden gebruikt:

Het creëren van een levendige en indrukwekkende animaties voor het aantrekken van mensen

Voor het maken van flash-bestanden worden met een lage bestandsgrootte waardoor het internet vriendelijk.

Geeft aan nieuwe kijk op de site en winsten vitale positie & verhogingen siteverkeer.
Flash animatie embedded met de nieuwste voice over technologie een cruciale rol in de bevordering van websites en cd-presentatie.
   
Kunt u flash animatie voor mijn website?
Ja, kunnen we professionele Flash Intros en Flash Banners en ook kunnen we de hele site bestaat uit flash.
   
Flash blok zal de HTML-code en het voorkomen van de site krijgen opgepikt door zoekmachines?

Nee, Flash niet blok HTML-inhoud van uw site. De meeste zoekmachines zullen alleen zie Flash als een afbeelding en enkele zoekmachines zoals Google kan indexeren tekst in de Flash. Te rechtvaardigen hetzelfde, vindt je veel flash sites op het internet met zeer hoge PR rating. Dit bewijst Flash sites kunnen ook worden zoekmachine vriendelijk.

   
Is CMPT hebben de capaciteit om complexe 3D-modellen?

CMPT in staat is de ontwikkeling van complexe 3D-modellen. Wij passende texturen, aanpassing verlichting, het toevoegen van realistische bewegingen met krachtige muziek en effecten om het verschil tussen de werkelijke wereld en de 3D-wereld. Neem een kijkje op onze 3D showcase tribune voor een breed scala aan 3D-monsters.


TOP


Internet FAQ'S

   
Hoe vaak heb ik nodig voor het bijwerken van mijn website?
Het hangt af van wat u doet met uw website, maar we raden u zeker van een plan voor. Inhoud is van cruciaal belang voor optimalisatie als vers of nieuwe content is een belangrijke factor voor de rangschikking. Als u een klein bedrijf brochure Website kun je waarschijnlijk te actualiseren.
   
Hoe kan CMPT mij helpen om mijn bestaande website?
We kunnen redesign of opfrissen een bestaande site sneller en voor minder geld dan het bouwen van een nieuwe. Of uw bedrijf Website "ziet er niet professioneel", duurt te lang om te laden of de navigatie is moeilijk aan de bezoekers, kunnen wij u helpen. Stuur ons een mail met uw wensen en wij zullen u de beste oplossing voor je.
   
Is CMPT hebben de expertise in het creëren van Multi-talige website voor mij?

Inderdaad, CMPT kunt websites in elke gewenste taal. Wij hebben de expertise en jarenlange ervaring om te voldoen aan uw behoefte. We kunnen creëren Website in talen zoals het Engels, Frans, Nederlands, Chinees, enz. We kunnen ook de ontwikkeling van website in alle Indiase lokale talen.

   
Kunt u gebruik maken van mijn bedrijf bestaande Logo, Brochure Design, en andere materialen voor mijn website?

Ja, kunnen we zeker gebruik van uw bestaande onderneming literatuur zoals logo's, brochure, etc. Wij kunnen nemen ze allemaal in de nieuwe website. We zullen het structureren van de informatie en bieden een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke navigatie naar de inhoud van de website. We zullen ook werken op improviserende de inhoud, beelden, animaties, enz.

   
Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een online winkel?

Algemeen alle online winkels hebben de hieronder vermelde kenmerken:

On-Line credit card processing
Merchant Accounts
Betaling Gateways
SSL-codering en Veiligheid
Standard en Custom shopping carts
Fulfillment & Tracking
Harde goederen, diensten, Abonnementen
System Integration
   
Hoe kunnen klanten bereiken mijn online winkel?
Algemeen klant vindt websites in de zoekmachines voor het product. Ze kunnen krijgen directe link naar de websites die het gewenste type product. U kunt nieuwsbrief aan uw bestaande klanten over uw online winkel. Bovendien kunt u SEO (Search Engine Optimization) om een hoge rang in de zoekmachine zodat uw potentiële klant te bereiken voor u zijn.

TOPPrint FAQ'S

   
Wat moet ik doen om te beginnen met werken aan je mijn E-nieuwsbrief of brochure?
De eerste stap is om contact met ons opnemen door het sturen van een mail met de details van uw wensen, eventuele referenties beschikbaar, gegevens over de doelgroep, de keuze van kleuren of kleurschema's, het doel van de productie van deze brochure, tijd en nog veel meer. Daarna hebben we contact met u op met een waarschijnlijk met de kosten en het voorstel om u te helpen een verstandig besluit.

TOPBroadcasting FAQ'S

   
Kan ik mijn eigen ideeën?
U bent altijd welkom om uw eigen ideeën en concepten. Ons team zal uw ideeën omzetten in realiteit.
   
Heb ik behoefte aan karakter en verhaal over de raad van bestuur?
Ontwikkeling van de tv-commercials op CMPT betreft het vinden van het juiste concept, tekens, muziek, spraak-en speciale effecten die kunnen verkopen het product / de dienst en een langdurig effect op de doelgroep kijker gemeenschap.

TOP