best web appliations development services company, london, uk
Google
web www.mediapulsetech.com
dynamic web application development solutions company based in india and uk
business winning web application development company
top web application development services company
integrated web application development services company
outsourcing web application development services to india
best web application development services company ultimedia Services   professional web application development company nimation services   dynamic web applications development company nternet Solutions   cost effective web application development company rint Solutions   best web application development company roadcast Solutions
 
quality web applications development company

Op zoek naar dynamische web applicaties?
Presenteren van efficiënte, flexibele en gebruikersvriendelijke web-applicaties die levert Complete Business Transformation!

Laat uw bedrijf groeien buiten de grenzen!


Web-technologie en toepassingen zijn het veranderen van de manieren om het bedrijfsleven actief over de hele wereld. CMPT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van web applicaties die revolutie in de manier waarop u uw bedrijf.

Van eenvoudige websites tot de meest dynamische en complexe toepassingen die loopt organisaties, CMPT erin is geslaagd in het leveren van oplossingen die machtigt uw bedrijf.

Voor websites die eisen geavanceerde functionaliteit, CMPT bieden strategische oplossingen om bepaalde activiteiten online en maak eenvoudig te beheren functionaliteit die bedrijfsprocessen stroomlijnen en verbeteren van klanttevredenheid.

CMPT biedt een breed scala aangepaste webapplicatie oplossingen met inbegrip van de volledige functionaliteit van e-commerce storefronts, portaal ontwikkeld met functies zoals online agenda's, en lid toegang, content management systemen voor de gemakkelijke toegang en het onderhoud van uw website.

CMPT is ervaren in de ontwikkeling van geavanceerde systemen met complexe business logica omgaan met grote hoeveelheden gegevens en transacties. CMPT gelooft in het verstrekken van je web-applicaties die zijn gebruiksvriendelijk en heeft eenvoudige navigatie structuur.

 

CMPT biedt een breed scala van web-toepassingen, waaronder:

Database Design & Development
E-commerce Solutions
Content Management Systeem
Real Estate Toepassingen
Aangepaste toepassingen
Formulieren online
Customer Support Systems, CRM
Nieuwsbrief per e-mail Marketing Systems
Discussie Forums
Event Booking

Inzicht in de waarde van uw bedrijf CMPT biedt SEO vriendelijke toepassingen die een hoge plaats die u internet ranking. De cross browser compatibiliteit van de toepassingen, zodat uw hele bereik waardoor u een aantal slimme zakelijke beweegt online dat je een dubbele ten opzichte van uw concurrenten.

Op CMPT ontwikkelen we Webapplicaties op een breed scala van technologische platforms om een succesvolle implementatie van uw business-strategieën en stellen u in staat om zaken met gemak.

CMPT specialisten voortdurend actualiseren van hun technologische kennis en passen strategisch methodieken om u de meest geavanceerde toepassingen die minder onderhoud / support.

Programmeertalen

PHP

ASP

.NET
JSP
HTML
Flash

CMPT bepaalt Website Toepassingen die de bedrijfsactiviteiten met betrouwbaarheid, flexibiliteit en eenvoud.

Methodologie

CMPT toepassing strategische en goed geplande methode ervoor zorgen dat uw web applicatie ontwikkeling voltooid is snel en correct. Het team begint elk project met het voeren van overleg afspraken te begrijpen van de eisen van het project.

De volgende zijn de uitgebreide, stap-voor-stap-methode, CMPT toepassing zijn op uw projecten ontwikkeling: http://www.oliveglobal.com/images/blank.gif

Eisen Analyse
Eisen Definitie
Project Planning
Technologie / Manpower Beoordeling
Systems Analysis and Design
Rapid Prototyping
Application Development
Mits Test Codes
Application Support & Guidance
Quality Assurance & Testen
Met een grondige kennis van uw doelstellingen, CMPT levert u de meest gebruiker en zoekmachine vriendelijke web applicaties, op tijd en binnen de begroting.
 

U kunt nu een Smart Business verplaatsen en uitbreiden van uw activiteiten in de snel groeiende internet Space

 

CALL US vandaag ...

Voor slimme webapplicaties die maximaliseert uw bedrijf!