best streaming video solution developer company based in london, uk
Google
web www.mediapulsetech.com
best streaming video solutions for online video stores
advanced streaming video solutions company based in abnagalore india
expert streaming video solutions company
best streaming video solutions partner
best streaming video solutions company
pfofessional straeming video company ultimedia Services   advanced streaming video solutions company nimation services   high quality streaming video solutions company nternet Solutions   top streaming video solutions company based in india rint Solutions   streaming video technology solution company roadcast Solutions
 
Outsource streaming video, web streaming, ondemand video services, Bangalore, India

Hoe zit het streaming ...

Corporate video's, Training video's, Broadcast Video's, homevideo's online?
CMPT helpt je video's online gaan!


Met de ontwikkelingen in de wereld van het Internet, de steeds toenemende bandbreedte, is het nu mogelijk om uw off-line video-inhoud te on-line.

Wat is een streaming video?

Streaming video wordt de huidige technologie gebruikt om video's of uitzendingen over het internet. Streaming Video's helpen de gebruiker om de video te bekijken zodra de browser ontvangt bepaalde hoeveelheid van de gegevens. Dit elimineert de noodzaak om te wachten tot de hele video is gedownload.

Waarom moet ik Streaming video's?

 
Televisie kanalen

U heeft het gebruik van de offline-omroep voor een lange tijd. Nu kunt u nog een stap verder en je uitzending op de online publiek. U kunt de uitzending van dezelfde programma's online te bereiken flexibele kijktijd, mondiale publiek, interactief bekijken enz. Uw adverteerders zullen enthousiast dan ooit te sponsoren uw programma's. Niet alleen krijg je adverteerders die zich willen richten op het lokale publiek maar ook de adverteerders die zich willen om hun producten over de hele wereld.

 
Bedrijven

Bedrijven die willen dat hun toespraak, seminars, conferenties en video aan grensoverschrijdend kunnen gebruiken CMPT's streaming video oplossingen te zenden hetzelfde aan mondiale publiek. Dit is de meest kostenefficiënte oplossing om te communiceren met het publiek verspreid over de hele wereld.

CMPT ook de video-streams ontwikkeld door de ondernemingen voor de opleiding van hun werknemers over de hele wereld, die gebruikt kan worden door hen tijdens verschillende perioden.

 

 

E Leren

CMPT zal de opleiding stream video's ontwikkeld eenmaal zo dat het kan worden gebruikt telkens weer voor e leren studenten over de bol. Hoewel het creëert een effectieve virtuele klaslokaal voor de leerlingen het bespaart tijd en energie voor de ontwikkelaars.

Hoe kan CMPT u helpen?

Het team van CMPT heeft de kennis en expertise te converteren video's in hoge kwaliteit streaming video's met behulp van de nieuwste tools en technologieën. CMPT is een betrouwbare partner die media begrijpt uw behoeften net zo goed als jij. Als u al streaming video's partner en niet blij met de service, dan kunt u altijd rekenen op CMPT voor het beheren van uw online streaming video's. CMPT verzekert van een hoge kwaliteit streaming video's, de nieuwste technologie en betrouwbare ondersteuning.

Op CMPT het videobestand maten zijn zo klein mogelijk gehouden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, zodat de streaming video's geen gebruik maken van een veel bandbreedte. CMPT is in staat om video's in verschillende bitrates die 56K, 100K, ISDN, T1, T2.

 

Er zijn veel formaten beschikbaar voor de video, inclusief:

 

CMPT kunt ook leveren "on-demand" video's en "LIVE WEBCAST" oplossingen. Naast het porten van uw video's op internet, CMPT neemt ook de verantwoordelijkheid van het ontwerp, de ontwikkeling en het beheer van uw online portaal.

 

CMPT's doel is om een video-ervaring op het web dat visuele behandelen en is van de hoogste kwaliteit. U kunt er zeker van zijn dat het uiteindelijke product zal een dwingende platform uit te zenden over de hele wereld.

 

Bel ons vandaag voor ...
Het beheren van uw online streaming video's!