best web design company, london, uk
Google
web www.mediapulsetech.com
Outsource web design services from Bangalore based Company
Professional web design services
professional web designing services company
quality web designing company from india
outsourcing web designing to india
website desigining for your company ultimedia Services   business winning website company nimation services   web design and development company nternet Solutions   reliable web designers rint Solutions   creative web design company roadcast Solutions
 
Quality website designing services

Op CMPT wij ontwerpen, niet zomaar een website, maar een sterke online aanwezigheid die zorgen voor snellere resultaten. Onze web ontwerpen experts zorgt ervoor dat uw website is zoekmachine vriendelijk, esthetisch aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk.

CMPT heeft de ervaring en expertise in het ontwerpen van website die slagen door te brengen in de vragen, die het genereren van omzet en een aanwinst zijn voor uw bedrijf.

Onze website ontwerpen van diensten omvat de strategische planning, business intelligence, creatief, applicatie ontwikkeling, product / dienst promotie & oplossing onderhoud.

CMPT heeft vele jaren ervaring in het benutten van de kracht van internet door het ontwikkelen van dynamische en indrukwekkende websites waardoor onze klanten om een unieke identiteit online. We zijn rijk aan het ontwerpen en een goede technische vermogens die helpen bij het ontwikkelen van interessante en snel laden van websites. Wij hebben mogelijkheden voor de ontwikkeling van websites met afbeeldingen, flash-animaties & html pagina's.

Wij beloven u een website die schijven het beste rendement op uw investering.

 
Fasen in het ontwikkelingsproces:
Wij hebben een proces in de ontwikkeling van een website die is bewezen dat de maximale voordelen voor zowel onze klanten en onze website team. De stappen zijn simpel en praktisch een kwaliteit website in de kortst mogelijke tijd.

Verzameling van de middelen, de referentie materialen, zoals brochures, PPTs en bedrijfslogo, corporate foto's, bedrijfsprofiel of professionele hervatten, enz. en de navigatie links van uw wensen, zoals' thuis', 'over ons',' producten ', "diensten", de aard van de website (dynamisch / multi-taal, enz.) en de gewenste pagina's.

Herziening van de doelgroep en online concurrenten.

Op basis van de verzamelde informatie het team zal de kleuren-(meestal de corporate kleuren, of de kleur van de klant de keuze). Ontwerpen van de navigatie-structuur en lay-out.

Ontwikkeling van het script op basis van de verstrekte informatie. Als je de het script, we zouden het op prijs stellen indien uw inhoud is beschikbaar in softcopy formaat (bv MS Word, MS PowerPoint, etc)

Op basis van het overeengekomen aantal pagina's en scripts, het team begint te maken van de individuele webpagina's die nodig zijn voor uw website. In deze fase maken we de volgende tekst:Wij gebruiken moderne codering methode in al onze HTML, XHTML en CSS-codes.

Bouw de website met Content Management - De ontwikkelingsfase betreft het omzetten van de goedgekeurde layouts in een operationele website. Onze ontwikkelaars werken in nauwe interactie met de ontwerpers om ervoor te zorgen dat de eigenlijke website is een exacte weergave van de laatste scherm ontwerpen.

Integratie van de inhoud van het ontwerp - Zodra de website kader is vastgesteld, onze ontwikkelaars zal beginnen met de integratie van de inhoud van het ontwerp. Tijdens de ontwikkelingsfase van onze technici registreert uw bedrijf de domeinnaam en configureer uw e-mail accounts. Als een tijdelijke oplossing is, zullen we een aantrekkelijk bedrijf pagina die u de basiskennis contactgegevens.

Quality Check - Vóór het goedgekeurde website wordt ingezet op de live-server, onze ontwikkelaars gedrag streng bruikbaarheid en kwaliteitsborging testen om ervoor te zorgen dat uw website correct werkt.
Cross-browser compatibiliteit Test - Wij testen uw website om er zeker van zal verschijnen en functioneren op een variëteit van besturingssystemen de volgende webbrowsers:Tot vaststelling van gebroken links - Alvorens uw website online beschikbaar, zullen we een grondig controleren op dode links en / of verkeerde bestemmingspagina's.
Website Formulieren functionaliteit test - Een web-to-e-formulieren en / of interactieve pagina's in uw website zal worden getest om te zorgen dat ze naar behoren functioneren.

Met succes hebben afgerond de uitputtende testen, onze development team zal de website op onze lokale staging-server voor uw definitieve toetsing.

Fout Testen - Hoewel we al hebben getest uw website voor fouten, er is nog steeds een noodzaak om reeks testen wanneer deze wordt gehost op de openbare server.
Lancering website: Going On-line
Hoewel het niet echt deel uit van de kern van onze dienstverlening, kunnen wij u helpen bij de registratie van de domeinnaam van uw keuze en hebben gehost op een betrouwbare web hosting bedrijf.
 

Nu, neem contact met ons op en empowerment van uw bedrijf met een sterke online aanwezigheid met uw nieuwe BUSINESS WINNING WEBSITE!