Multimedia and Web design company, Bangalore
Google
web www.mediapulsetech.com
Outsource 2D / 3D animation, 3d modeling services from Bangalore based Company
Professional 3D walkthrough company
professional 3D Modeling company
animation, elearning , ecommerce company bangalore india
outsourcing advertising services from bangalore india
3d film production ultimedia Services   3d  animation series nimation services   3d  animation series nternet Solutions   rint Solutions   3d character designing form india roadcast Solutions
 
quality elearning services bangalore india

E-learning is een kostbare geschenk aan het leren en onderwijs. Dit heeft weggenomen de afstand barrière en het leren van een prettige en vreugdevolle ervaring. Met de komst van E-learning, kennis en informatie is slechts een klik verwijderd.

Dingen drastisch veranderd op de drempel van het millennium; met de buurt alomtegenwoordig bereik van internet en de steeds toenemende bandbreedte, was het mogelijk om high definition media rijke inhoud online.


En als je op zoek bent naar iets dat je kunt pakken, zoals ...

Wat als ...
een ieder in uw organisatie, uw medewerkers, zowel in zowel bestaande als nieuwe toegang kan krijgen tot gestandaardiseerde opleiding oplossing direct?

Wat als ...
kan u jaren van verworven kennis in om waardevolle aanwinst voor het bedrijf?
Wat zou de impact op uw organisatie?

En wat als ...
je zou kunnen bereiken in een fractie van de tijd en de kosten van de traditionele benaderingen?


Ja, dit is alles over E-learning !


Hier liggen een aantal feiten over E-learning:

De inkomsten van de industrie in het kort als volgt:

Totale inkomsten
India's aandeel
Huidige Scenario
$ 5,2 miljard
$ 6,5 miljoen

Toekomst Voorspellingen (2012)

$ 23,7 miljard
$ 25 miljoen

De E-learning markt in India groeit tegen het tarief van 17% -18% per jaar.

De rol van E-learning in de Cyber Era:

Het spreekwoord zegt kennis is macht. Elk bedrijf heeft een enorme pool van deskundigen en hoge personen met veelzijdige kennis en expertise.

Geen enkel bedrijf wil los van de macht van de hoge waarde van kennis. Verlies van deze ervaring en de kwaliteit van kennis van invloed kunnen zijn op de productiviteit, normen en zelfs de identiteit van het bedrijf. En het moet worden beschermd als het is de ware troef van het bedrijf.

Het gebruik van E-learning met het archiveren van de kennis van de deskundigen voor de komende generaties zullen verrijken de bekwaamheid en de productiviteit van de onderneming.

Kijk naar het scenario van een IT-bedrijf waar duizenden werknemers werken. De onderneming moet een training organiseren voor de massale medewerkers op verschillende niveaus. Zij eisen deskundigen geven dezelfde kwaliteit begeleiding bij elke fase van de training. Om redenen die niet aan de menselijke natuur, de vele deskundige niet in staat zijn om hetzelfde niveau van de opleiding iedere keer of kunnen niet in staat om voldoende tijd te wijten aan verschillende redenen.

In dergelijke situaties is het voor de grote ondernemingen, met een groot aantal werknemers vinden, E-learning als een zegen. Het gebruik van e-leren, zelfs als de deskundige is er niet een nieuwe medewerker of een bestaand kunnen leren over de verschillende processen en methoden die nodig zijn tijdens de werkzaamheden. De werknemer kan door de leerstof, bereiden zich te productief vanaf de eerste dag.

De bedrijven die werken vele takken kan het gebruik van E-learning op de standaardisering van hun informatie. Informatie is slechts een klik verwijderd, worden de kosten en tijd voor de opleiding wordt verwaarloosbaar. Zo kan het bedrijf opleiding van hun werknemers op alle details over de wijze waarop zij hebben om zichzelf te presenteren, en het type van technologie en systemen die zij hebben om te gebruiken. Zelfs zonder de besteding van de deskundigen 'tijd en moeite kunnen werknemers worden opgeleid in een effectieve manier dat de kosten aanzienlijk lager.

En met E-learning kunt u:
Standardize information
Standaardisering van de firma's / organisaties' identiteit
Garantie Hoge productiviteit
Sla aanzienlijke tijd
Vermijd repetitieve Opleiding
Sla enorme kosten
Bouw hoogwaardige kennis actief


En nog steeds denken waarom E-learning?

In het huidige scenario, waarbij de arbeidsmarkt is voortdurend in beweging, de opleiding voor de werknemers in een organisatie is een zeer belangrijke activiteit. Effectieve training helpt bij het vergroten van de efficiëntie, de kwaliteit van het werk, en de tevredenheid met het werk van de werknemers, wat resulteert in een betere output voor de organisatie.

Er zijn verschillende opleidingsmethoden voorkomende vandaag, zoals:

Klassikale opleiding
Web-based training
Computer-based training
Virtuele kamer


Waarom E-learning is de voorkeur?

E-learning biedt veel voordelen boven de traditionele klaslokaal gebaseerd opleiding. Het helpt organisaties om online archief van het leren van de inhoud, die kunnen worden verdeeld over de organisatie. De leerinhoud kan worden gepersonaliseerd voor werknemers behoeften of aangepast naar organisatorische doelen. De andere voordelen van e-learning worden verlaagd opleiding kosten, anytime / overal toegang van leerinhoud (gemakkelijk beschikbaarheid) en delen (hergebruik) van leren inhoud.

E-learning levert online opleiding, onderwijs en informatie ter verbetering van de eind-gebruiker kennis. De meeste universiteiten en leren instellingen zijn ook nog de e-weg en de overbrenging van hun learningcursussen online. Met bijna elke organisatie catering tot een wereldwijd publiek en met bijna de hele wereld via het internet vandaag, E-learning is aan populariteit wint in snel tempo.

E-Learning is geen leraar of mentor te leveren inhoud of valideren evaluaties, en daarom onderscheidt zich van traditionele C-Learning (Classroom Learning). Terwijl sommige scenario's vereisen instructeur interactie, E-Learning vergemakkelijkt zichzelf gericht, eigen tempo leren als de leerling het algemeen vooral een wisselwerking met het systeem.

 

We kunnen ze de voordelen van E-learning in het kort:

Anywhere, Anytime
Kostenbesparing
Flexibiliteit
Specifieke leerbehoeften
Global Interactie met andere deelnemers en mentoren
Leerders kan opnieuw inhoud voor versterking
Multimedia ervaring met geluid, animatie en / of video, kan verlevendigen presentatie van feitelijke informatie en ondersteuning van verschillende leerstijlen
Overdracht van informatie online kunnen huisartsen en leerlingen het gebruik van hun geregelde contact tijd meer creatief


Waarom CMPT?

Nu komt het beste deel. Welk bedrijf moet ik uitbesteden aan?

En je weet dat het kiezen van de juiste partner kan alleen maar leiden u op een snelweg aan de groei en financieel succes.

Dan moet je gaan voor een vennootschap, CMPT die een track record van succesvolle uitvoering van projecten voor klanten over de hele wereld.

CMPT is een getalenteerde en ervaring rijk team. Mensen macht is de belangrijkste reden achter de ongeëvenaarde prestaties van de onderneming. Onze zorg team van deskundigen, die aanbidt de god in de details, neemt elke uitdaging die de klant brengt aan onze tafel en duikt met een rendabele oplossing die altijd overtuigt de klant van zijn potentieel om te slagen in het gezicht van harde concurrentie.

Ons team kan u helpen bij het ontwerp en het implementeren van robuuste e-learning-oplossingen vanaf de inhoud aanpassen, E-learning strategieën en de integratie van e-learning in uw kader. We zullen samen met u en helpen u uw leerdoelen sluiten met uw zakelijke doelstellingen en implementeren van de juiste oplossing voor jou.

Wij verzekeren u E-learning oplossingen die zich samen met de normen van enkele van de boven E-learning productiebedrijven over de hele wereld.

Wij ontwerpen perfecte oplossingen door:

Houden van uw zakelijke doelstellingen in het achterhoofd
Inzicht in wat je bedoelt, en niet alleen wat je zegt
Assuring transparantie door het hele proces
Door het garanderen van een product dat voldoet aan uw zakelijke doelstellingen


CMPT is van mening dat effectief leren kan resulteren in de opbouw van een betere toekomst. CMPT heeft het recht om gebruik te maken van expertise en technologie onderwijsmethodologieën te maximaliseren leren. We houden in het midden van de primaire doelstellingen van E-learning te verzekeren multidimensionale gebruik van de producten.

Ons eindproduct zal spelen op de noodzaak van de markt leren materiaal of online cursus tot een wereldwijd publiek, nieuwe kanalen van instructie, gericht op diverse marketing-segmenten interne opleiding in een organisatie, normalisatie die kan verminderen van de afhankelijkheid van instructietechnieken deskundigheid.


CMPT verzekert u dat de inhoud die door ons aan de volgende eisen voldoen:

Conformiteit aan het wereldwijde e-learning standaarden
Verbeterde schaalbaarheid en bruikbaarheid van de inhoud
Bevoegdheid om uiteenlopende behoeften van de lerenden
Verhoogde bereiken, flexibiliteit en kwaliteit van het leren bereikt door meer studenten toegang
Verbetert de cursisten 'kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden
Stimuleert en verbetert de communicatie en samenwerking tussen leerkrachten en de onderwezen
Motiveert de leerling om te leren en uitblinken door gebruik te maken van een reële benadering

Kortom, CMPT is een ideale partner voor het ontwikkelen van e-learning-oplossing met ...

Hogere kwaliteitsnormen
Zeer creatief team
Multi-dimensionale ervaring
Nieuwste technologie
Goede infrastructuur
End-to-end oplossingen
Motiveert de leerling om te leren en uitblinken door gebruik te maken van een reële benadering


Dit is het verhaal tot nu toe. Als u ook van plan om het uitbesteden van uw E-learning projecten toevertrouwen in de juiste handen ...

En Partner met CMPT te lopen voor op de tijd ...