Multimedia and Web design company, Bangalore
Google
web www.mediapulsetech.com
Outsource 2D / 3D animation, 3d modeling services from Bangalore based Company
Professional 3D walkthrough company
professional 3D Modeling company
animation, elearning , ecommerce company bangalore india
outsourcing advertising services from bangalore india
   
Leven@CMPT
Solliciteer online
 
2d animation jobs india

"Alleen lucht is de limiet voor een ambitieuze werknemer"
- Anoniem


Een getalenteerde en zorgzame peer group, een bedrijf dat ademt succes in alles wat zij doet, een ruimte om uw huis geestelijke fabriek waar u nieuwe ideeën en ontdek de vreugde van de uitvoering daarvan ... als dit is wat u zoekt, dan zult u genieten van een deel van ons team!


2D Key Animators : Job code PULSITE 0023
Als je natuurlijke animator, die kan begrijpen bewegingen, uitdrukkingen en timing, dan zijn we op zoek naar jou. Je moet minimaal 1 tot 2 jaar ervaring, werkt op 2D animatie karakter productie. U moet de mogelijkheid hebben toe te voegen Realistische bewegingen en uitdrukkingen aan de animaties. Flash Ervaring is een must.

In 2D-tussen Animators : Job code PULSITE 0024
Als u deze eenvoudig kunt vullen met u in tussenpersonen en breng gladheid op elke animatie, dan bent u van harte welkom bij ons team. Je moet minimaal 1 tot 2 jaar ervaring, werkt op 2D animatie karakter productie. U moet de mogelijkheid hebben snel inzicht in de belangrijkste animaties en ontwikkelen in tussenpersonen onafhankelijk. Flash Ervaring is een must.

2D Achtergrond Artiesten: Job code PULSITE 0025
Als u een geboren artiest, tekenen / schilderen komt uiteraard aan u, en u kunt een uitstekende achtergrond voor de internationale tekenfilms, dan zijn we op zoek naar jou. Je moet minimaal 1 tot 2 jaar ervaring, werkt op het creëren van allerlei achtergronden. Moet u de mogelijkheid om de kleur scemes, verlichting & vooruitzichten. Flash Ervaring is een must.

Graphic Designers: Job code PULSITE 0027
Als je een zeer creatieve Graphic Designer met kunst achtergrond, met ten minste 2 jaar ervaring in vergelijkbare gebieden, bereid om uitdagingen en werken in een team, dan zijn we op zoek naar u!. U moet zich kunnen ontwikkelen modellen voor verschillende smaken en stijlen.

Content Developer / Script Schrijver: Job code PULSITE 0030
Als u een schriftelijk genie, met een passie voor uitdagend, inspirerend en boeiend ideeën en uitdrukkingen om doeltreffend te communiceren en met 2 jaar ervaring in uitstekende prestaties, dan zijn we op zoek naar u aan het hoofd van onze creatieve team! Je moet het vermogen te ontwikkelen script / inhoud voor presentaties, animaties, websites enz.

Multimedia Specialist: Job code PULSITE 0032
Als u een all rounder, die kan begrijpen de steeds veranderende behoeften van geavanceerde technologie en een proeve van bekwaamheid te blinken op alle gebieden van ontwikkeling, met minimaal 3 jaar ervaring in de multimedia-beheer, dan hebben wij een uitdagende positie voor u!. Je moet meesterschap over bijna alle multimedia-instrumenten en beslissen welk gereedschap te gebruiken wanneer.

HR Executive : Job code PULSITE 0034
Als u een proeve van bekwaamheid te blinken op alle gebieden van de Recruitment, HR beleid, HR proces van uitvoering en de motivatie van werknemers, dan hebben wij een uitdagende positie voor u!. U moet ten minste 1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke positie. Goede communicatieve vaardigheden, motivatie en vriendelijke persoonlijkheid moet je sterke punten.

System Administrator : Job code PULSITE 0035
Als u goed vertrouwd met het beheer en het behoud van een goede gezondheid van computersystemen, netwerken en kan het beheer van hardware en software middelen effectief, dan zijn we op zoek naar jou. U moet ten minste 1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke positie. Goede communicatieve vaardigheden, een goede technische kennis en doeltreffend beheer van de middelen moet je sterke punten.

Rush uw CV's naar ons op