professional cbts and wbts development company based in london uk
Google
web www.mediapulsetech.com
best in cbts and wbts
innovative cbts and wbts development solutions from bangalore based company
interactive cbts and wbts development company
best wbt development company
outsource cbt and wbt development services
interactive cbt development ultimedia Services   best cbt and wbt solutions company nimation services   create innovative cbts and wbts nternet Solutions   professional cbt and wbt development company rint Solutions   cbt and wbt specialists from bangalore india roadcast Solutions
 
Designing of  CBT, WBT  services from  India

Is de opleiding die u slapeloze nachten?
Niet tevreden met uw huidige opleidingsmethoden?
Planning te verminderen opleiding kosten met behoud van efficiency?

 

CBTs en WBTs ontwikkeld door CMPT komt een einde aan al deze zorgen.

 

Als gevolg van de technologische vooruitgang op het gebied van opleiding en onderwijs, vandaag hebben we tools zoals CBTs en WBTs dat combineert eenvoud met gemak en geven de gebruiker de mogelijkheid om te leren en te begrijpen op zijn comfort.

CBT is een vorm van onderwijs waarbij de student leert door het uitvoeren van speciale opleidingsprogramma's op een computer. CBT is vooral effectief voor het opleiden van mensen voor het gebruik van computer-toepassingen, omdat het CBT programma kan worden geïntegreerd met de toepassingen, zodat de leerlingen kunnen oefenen met behulp van de applicatie zoals ze leren. WBT is een generieke term voor opleiding en / of instructie die via het Internet of een intranet met behulp van een webbrowser.

In deze tijd is het gemakkelijker dan ooit tevoren te plannen en implementeren van op maat gemaakte CBT en WBT projecten. CMPT biedt kosteneffectieve top-notch CBTs en WBTs dat is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en doeltreffend. CMPT ontwikkeld CBTs en WBTs zijn innovatief, flexibel en bieden de gebruiker unieke leerervaring. CMPT zorgt ervoor dat deze instrumenten voldoen aan de mondiale normen.

 

Voordelen van CBTs en WBTs aangemaakt door CMPT team:

CMPT is bedreven in het ontwikkelen van aangepaste computer based training software ontwikkeling, die hoog op de kwaliteit en eenvoudig te gebruiken opleidingsmethoden. Met een rijke ervaring in het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande opleiding methoden door middel van e-learning-oplossingen, CMPT ontwerpen CBTs en WBTs dat kan, afhankelijk van uw behoeften, worden op cd-rom, intranet of internet of een mix van verschillende vormen van opleiding.

CBTs en WBTs gemaakt door team CMPT gebruikt de kracht van verschillende media zoals afbeeldingen, animaties, video's, audio en afbeeldingen geven een effectieve leerervaring.

 

CMPT is uitgerust met:

 
CBT en WBT oplossingen ontwikkeld door CMPT team zal bestaan uit animaties, afbeeldingen, spelletjes, puzzels, quiz en bovendien de interactiviteit te geven meer controle aan de gebruiker of de leerling.


 

Of u wilt trainen van uw medewerkers,
studenten en technisch personeel, kunt u rekenen op CMPT
voor aangepaste CBTs en WBTs
dat zal niet alleen geld besparen op de opleiding
maar ook verbetering van het leren efficiëntie.

 

Het ontwikkelen van een succesvolle en interactief leren oplossing, bel ons vandaag.