top 2D cel animation studi based in london, uk
Google
web www.mediapulsetech.com
best cel animation production studio
Professional 2d cel animation services company
professional cel animation company
best cel animations company
outsource cel animation production to bangalore based company
2d cel animation experts ultimedia Services   quality cel animation production company nimation services   high quality cel  animation develpoment nternet Solutions   2d cel animation solutions from bnaglore based company rint Solutions   best cel animation company roadcast Solutions
 
2D cel animation films from India

Verrukt door Tom en Jerry? Gefascineerd door The Lion King?
Wilt u uw merk in de betoverende wereld van de cartoons?

Grote ideeën ... Maar klein budget ...

 

Maak je geen zorgen. CMPT Cel Animatie team zal al uw dromen animatie uitkomen. 2D Cel Animatie is een uitstekende methode voor het vertellen van uw verhalen.

 

Een van de eenvoudigste vormen van film-technieken die het beroep primair op jongere doelgroepen is CEL animatie, bekend als cartoons of geanimeerde films.

Een deel van de informatie voor u te gaan door middel van ...

2D Cel Animatie is de oudste en historisch gezien de meest populaire vorm van animatie.

Cel Animatie is een techniek waarbij de cijfers worden geanimeerde getrokken en geschilderd op Cels, geplaatst op een achtergrond en gefotografeerde beeld voor beeld. Een cel (kort voor celluloid) is een lege plastic vel gebruikt door een kunstenaar te schilderen een geanimeerde personage of voorwerp op basis van de animator van het oorspronkelijke potloodtekening. De Cels worden dan geplaatst op een achtergrond en fotografeerde in volgorde om een illusie van het leven in de voltooide film of cartoon.

Het eindresultaat van de cel animatie is duidelijk anders, creatief en aantrekkelijk.

Het gebruik van cel-animatie omvatten:

CMPT Voordeel

Focus, het vermogen om mentaal breken een actie in beeld voor beeld bewegingen, en een grimmige vastberadenheid om dingen zien door naar het einde - deze kwaliteiten van CMPT team van animators, illustratoren en ontwerpers maakt ze staan en u met prachtige animaties cel .

CMPT is in staat om zeer creatieve en concurrerende animatie houden in lijn met de behoeften van de markt. De creatieve excellentie op CMPT produceert originele en zeer spannende thema's van animaties die de aandacht van uw publiek.

 

CMPT biedt u ...

 
CMPT's 2D Cel Animaties de beste waar voor uw geld. Flexibiliteit en draagbaarheid van de geanimeerde filmpjes maakt het meer en meer aantrekkelijk te gebruiken voor uitzending, Streaming op het web en voor de cd-rom publiceren.

De productie fasen zijn:
Pre-Production (Storyboard, karakter ontwerpen, Achtergronden)
Gekleurde achtergrond
Toets Animaties
Clean-up en in-tussen
Post-Productie (Professional Spraakopname en integratie, muziek componeren, Animatie Compilatie, Special Effects)
2D Animated Films
 

Animatie ontwikkeling in CMPT ook speciale effecten zoals morphing, kleur correctie, blauw scherm, compostering, lineaire en niet-lineaire editing en post-productie-installaties.

 

Bel ons vandaag nog aan ...
Maken van animaties die zullen maken karakters tot leven komen.