Multimedia and Web design company, Bangalore
Google
web www.mediapulsetech.com
Outsource 2D / 3D animation, 3d modeling services from Bangalore based Company
Professional 3D walkthrough company
professional 3D Modeling company
animation, elearning , ecommerce company bangalore india
outsourcing advertising services from bangalore india
3d film production ultimedia Services   3d  animation series nimation services   3d  animation series nternet Solutions   rint Solutions   3d character designing form india roadcast Solutions
 
Outsourcing product walkthrough services from india
Product Walkthrough zullen de klanten aan een beter begrip van de functie / proces van een bepaald product. Dit zal ook fungeren als product demonstratie-instrument en product handleiding. Deze tool zal visueel presenteren van diverse processen en acties die ervoor zorgt dat de taak van de operator gemakkelijk en eenvoudig.
 
Usage: Engineering industrie, automobiel industrie, de software-industrie, enz.
 
CMPT Voordeel: We hebben de juiste mix van technische en visuele expertise om zelfs de meest ingewikkelde informatie / proces op een eenvoudige en begrijpelijke manier aan de doelgroep.
 
Deliverables: CD-rom, flash content voor intranet of internet
 
Outsource cd-rom publishing services from india

Cd-rom-Publishing is een van de belangrijkste segmenten die zijn ontstaan door de jaren heen. Vandaag cd-rom is een gemeenschappelijk medium voor het publiceren van andere informatie dan printen. Cd-roms hebben de mogelijkheid om de enorme hoeveelheid informatie en ook zij hebben compacte voor portabiliteit. Dit heeft bijgedragen aan vele boeken, gaming bedrijven, toeristen, engineering bedrijven, enz. te gebruiken voor de opslag van CD-ROM.
 
Usage: Uitgevers, educatieve inhoud Ontwikkelaars, Tijdschriften, Directories, Producten Catalogi enz.
 
CMPT Voordeel: CMPT heeft de kennis en expertise te publiceren inhoud in de vorm van cd-rom. CMPT verzorgt de gehele ontwerpen, ontwikkelen en de verpakking van de cd-rom.
 
Deliverables: CD-ROM, DVD & VCD