best virtual reality company based in london, uk
Google
web www.mediapulsetech.com
Interactive virtual reality company
creative virtual reality solutions company
advanced virtual reality solutions company
professional virtual reality production company
outsourcing virtual reality development services to bangalore india
best virtual relaity solutions company ultimedia Services   high quality virtual reality solutions nimation services   innovative virtual Reality solutions company nternet Solutions   high end virtual reality services company rint Solutions   top virtual reality development company roadcast Solutions
 
virtual reality services from india

Hoe Over ...

Rekening Duizenden potentiële klanten via uw appartement ...
Zodat kopers om een gevoel van het product zonder de fysieke ...
Opleiding van een piloot zonder risico ...

Het antwoord op al deze is een New Age Technology - Virtual Reality. Virtual Reality is een driedimensionale omgeving die door een computer.

 

Wat is Virtual Reality?

Virtual reality (VR) is een technologie, die een gebruiker in staat stelt om samen te werken met een computer-gesimuleerde omgeving, wordt het een echte of denkbeeldige een. Huidige virtual reality-omgevingen zijn voornamelijk visuele ervaringen, weergegeven op het scherm.

Objecten in de virtuele werkelijkheid lijken te hebben, hoogte, lengte en breedte. We kunnen af te halen en zet ze rond. We kunnen zien, horen en voelen dingen die er bestaan in de virtuele wereld.

 

Waarom moet ik gebruiken VR?

Als u nog steeds het gevoel dat u geen uitkering via de VR-laat ons uitleggen met meer details. Als je a. ..

 

Manufacturing Company

Ons allemaal over eens dat iedereen verwacht dat de beste waarde voor het geld dat ze besteden aan alle goederen. Dus de consumenten verwachten aan een compleet voelen en begrijpen van het product voordat ze het kopen. Als een fabrikant je misschien ongerust over de veiligheid van uw product. Misschien krijg verwend wanneer een groot aantal mensen proberen te handelen.

Met behulp van geavanceerde software, CMPT gemakkelijk kan simuleren uw producten in de VR-ervaring. Uw marketing team kan dragen, met gemakkelijke en weer te geven tijdens de presentatie. Het product kan ook worden weergegeven in uw website. Het kan worden behandeld - omdraaide, geopend - alleen door een klik van de muis. Uw consumenten hebben de ervaring van niets minder dan het gebruik van het werkelijke product zonder fysiek aan te raken is.

 

Bouwer

Een huis is niet alleen een gebouw dat bestaat uit stenen en stenen. Families hebben emotionele gehechtheid aan hun huizen. Zij zouden het geld hebt opgeslagen beknotting van de meeste van hun behoeften en het opofferen van vele wensen te leven gelukkig onder eigen dak. Dus zouden ze niet willen onderzoeken of het huis - door inch inch - zij zijn van plan te kopen? Maar is het mogelijk voor u duizenden van uw potentiële kopers zien de appartementen?

VR kunt u om uw appartement naar uw potentiële klanten met al haar faciliteiten en attracties. VR kan zo natuurlijk dat alleen door enkele muisklikken de kijkers zal het gevoel dat ze gaan in het huis en kan zin ieder hoekje en hoek van het huis. Een 360 graden effect kan worden gegeven aan de VR waardoor uw kijkers een realistische ervaring van de daadwerkelijk in het huis.

 

Trainer

Wat als je om de opleiding tot vlieger? Denk aan de kosten, de tijd en inspanning, meer dan wat het risico bij deze vorm van opleiding, indien de persoon daadwerkelijk te worden opgeleid in een vliegtuig?

VR biedt real-time interactieve grafieken met driedimensionale modellen, gecombineerd met display technologie geeft de gebruiker de onderdompeling in het model van de wereld en directe manipulatie van die wereld. VR is veilig. Het kan geen kwaad de gebruiker niet worden beschadigd door hem. Daarom kan het worden gebruikt in de opleiding van situaties waarin zelfs geen enkele fout kan worden getolereerd.

 

Hoe CMPT kan u helpen met Virtual Reality?

CMPT's missie is om aan te tonen voor geavanceerde visualisatie en simulatie. VR geproduceerd door CMPT Het team biedt gebruikers met een nooit eerder ervaring van het zien, aanraken en interactie met de producten in de virtuele omgeving.

 

Voordelen van CMPT VR

 

VR is een nieuw tijdperk communicatie-instrument. Samen met de vaardigheden, ervaring en innovativiteit, CMPT is uitgerust met moderne infrastructuur om de beste VR ervaring.

 

CMPT de infrastructuur omvat:

 
Virtual reality oplossingen geproduceerd door CMPT het navigeren door het publiek te bewegen in de vrijwel gecreëerd milieu en hen aan te raken en in wisselwerking met diverse voorwerpen.
 

CMPT is vastbesloten om Advanced Virtual Reality Solutions
om gebruikers meest realistische ervaring.

 

Bel ons vandaag voor ...
Indrukwekkend Virtual Reality oplossingen die uitdagingen Reality!