Multimedia and Web design company, Bangalore
Google
web www.mediapulsetech.com
Outsource 2D / 3D animation, 3d modeling services from Bangalore based Company
Professional 3D walkthrough company
professional 3D Modeling company
animation, elearning , ecommerce company bangalore india
outsourcing advertising services from bangalore india
 
creative company bangalore india
 
Corporate communications company bangalore india

Creative Mediapulse Technologies Pvt. Ltd is een Media Production Company voortrekkersrol in het aanbieden van innovatieve, rijk en zeer effectieve communicatie oplossingen om te voldoen aan de marketingbehoeften van onze klanten. Onze oplossingen zijn er in geslaagd om de aandacht van enkele van de goed geprezen zowel nationale als internationale ondernemingen.

CMPT is een bedrijf dat gelooft in het leveren van oplossingen die de klant maximale voordelen. Wij stellen onze maximale inspanning om te leren zorgvuldig over de bestaande scenario van een cliënt die benaderingen ons om de geschikte en meest concurrerende oplossingen. Duidelijke analyse en begrip van onze klanten 'visie, doelen, doelstellingen, het potentieel en de vooraf ingestelde paden te bereiken doelstellingen zijn enkele van de elementaire gereedschap dat we, op CMPT, in dienst te begrijpen de werkelijke en verborgen behoeften van onze klanten.

Gewapend met een zeer gekwalificeerde en creatief team, een waardevolle en gevarieerde ervaring, en de nieuwste technologieën, bieden wij de bedrijfstak van de breedste en meest uitgebreide gamma van oplossingen. Met behulp van een dynamische mix van bewezen business strategie, creatieve rich media activa en innovatieve technologie in onze oplossingen helpen wij onze klanten te sturen naar nieuwe wegen van de zichtbaarheid en de groei.

Op CMPT we bijzondere aandacht op het evenwicht tussen de technische kant en de artistieke kant van de oplossingen. Met de hulp van zeer professioneel team CMPT in staat is geweest om een niche voor zichzelf op het gebied van multimedia oplossingen, web development en e-commerce-oplossingen. Met een uitzonderlijke focus op innovatieve en kwalitatief hoogwaardige standaard oplossingen, kunnen we confronteren de dringende problemen die in ons gamma van diensten. Met de back bone van nieuwe media en nieuwe technologieën CMPT helpt haar klanten om het bericht rechtstreeks naar hun doelgroep snel en efficiënt.

Onze enorme ervaring op dit gebied heeft alleen heeft ons geholpen bij het begrijpen van de fijnere aspecten die maken of het merk een blijvende indruk op onze klanten klanten. Intelligente brengen van krachtige animaties, levendige virtuele realiteit in simulative situaties, kenner zoals de keuze van kleuren en designs zijn slechts enkele van de gevolgen van onze nieuwsgierige leren van de behavioral facetten.
Met kwaliteit bij uitstek als onze benchmark, we praktijk en pleiten technologie geschiktheid en handhaven van een klant - centrische filosofie die gericht is op het maximaliseren van rendement door het aanbieden van communicatie-oplossingen die een sterke invloed op de doelgroep.Partner met CMPT voor Business Solution zege ...

 

   
Missie
Visie
Strategie
Team
Infrastructuur
 
Lid van ...
cmpt is a proud member of london chamber of commerce, london, uk
cmpt is a proud member of bangalore chamber of industry and commerce, bangalore, india