Multimedia and Web design company, Bangalore
Google
web www.mediapulsetech.com
Outsource 2D / 3D animation, 3d modeling services from Bangalore based Company
Professional 3D walkthrough company
d
outsourcing advertising services from bangalore india
 
 


Op CMPT wij respect en zijn begaan met de bescherming van uw privacy. Wij hebben deze pagina om u te laten weten wat voor soort informatie die wij verzamelen van u, hoe we deze gebruiken en verklaren ons privacybeleid.

Verzameling van uw persoonlijke gegevens

We kunnen het verzamelen van informatie die persoonlijk identificeert u of kunnen wij contact met u op. De persoonlijke gegevens die we verzamelen, zoals uw naam, e-mail adres of bedrijf details (van onze gebruikers vragenlijst). Maar we verzekeren dat we geen misbruik van de informatie gedeeld.

Gebruik van uw persoonlijke gegevens

Op CMPT, gebruiken we de persoonlijke informatie alleen om te reageren op uw vragen en om u informatie te verstrekken over CMPT diensten, en de voltooiing van de toevertrouwde projecten.

De persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt zal worden bewaard alleen om te voldoen aan de doeleinden waarvoor de informatie wordt verzameld of zoals vereist door de wet. Wij delen geen persoonlijke informatie met derde partijen en verkopen we nooit uw persoonlijke gegevens.

Veiligheid van uw persoonlijke gegevens

CMPT is begaan met de bescherming van de veiligheid van uw persoonlijke gegevens. CMPT heeft beveiligingsbeleid en-procedures om uw informatie te beschermen tegen verlies, misbruik, wijziging of onbedoelde vernietiging. Onze medewerkers die toegang hebben tot de gegevens goed zijn opgeleid om de vertrouwelijkheid van deze informatie.

Wijzigingen in deze Privacy Statement

CMPT behoudt zich het recht voor om dit beleid op een wijze, op ieder moment zonder voorafgaande kennisgeving.
Als we wezenlijke veranderingen in ons privacybeleid, hetzelfde zal worden bijgewerkt op de website. Alle rechten met betrekking tot de informatie op deze website is voorbehouden aan CMPT.

CMPT is zich bewust van de noodzaak voor de bescherming van de online privacy van uw persoonlijke gegevens. Als u vragen of opmerkingen hebt over privacy, gelieve ons te contacteren. U mag ook een op u betrekking kunnen hebben op de naleving van onze Online Privacybeleid.